190 g kvalitnej horkej čokolády
100 g hladkej múky
4 vajcia
125 g masla
90 g trstinového cukru
Na dokončenie:
200 g mrazených malín
40 g práškového cukru
1 lyžička škrobu
Najprv začnite rozohrievať rúru na 190 stupňov.
Vajcia izbovej teploty vyšľahajte s cukrom do peny. Potom postupne zašľahajte múku. Vo vodnom kúpeli pomaly rozpusťte čokoládu s maslom. Vlažnú zmes masla s čokoládou pomaly zašľahajte do cesta.
Zmes nalejte do formy vyloženej papierom – výška cesta by mala byť zhruba 5 cm. Pečte zhruba 25 minút podľa tvaru formy, kontrolujte špajľou.
Zvarte maliny s cukrom a do rozvaru nakoniec pridajte vo vode rozmiešaný škrob, nalejte k malinám a zľahka omáčku zahustite. Brownie na tanieri prelejte omáčkou z malín.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.