cca na 3 plechy
Zo všetkých uvedených ingrediencií vypracujte hladké cesto. Cesto zabaľte do fólie na balenie potravín a uložte na noc do chladničky.
Vopred zohrejte rúru na 160°C a vyložte plech papierom na pečenie.
Z cesta modelujte rovnako veľké rožteky a ukladajte ich na plech s dostatočnými rozstupmi – trošku vyrastú!
Pečte do ružova a po vytiahnutí nechajte pár minút vychladnúť. Ešte teplé obaľujte v práškovom a vanilkovom cukre.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.