Na dokončenie
Ideálny fašiangový recept, ktorý si zvládnete pripraviť s deťmi. Len nezabudnite asistovať alebo plne prevziať samotné smaženie. Na cesto však stačí v miske zmiešať všetky ingrediencie a vymiešať kompaktnú hladkú zmes.
Cesto dávkujte lyžicou do panvice s rozpáleným olejom a pečte zhruba 4 minúty do zozlatnutia a prepečenia. Upečené ich nechajte v obrúsku minútu odkvapkať od prebytočného oleja a potom obaľujte v zmesi práškového cukru so škoricou. Skvele chutia s hrnčekom teplého kakaa.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.