Príprava cesta je veľmi jednoduchá. Všetko vložte do hlbšej misy a prešľahajte. Dôležité je ale nechať hotové cesto 15-20 minút dýchať. Tento krok určite nevynechávajte, zaručí vám dokonale podarené vafle.
Do dobre rozohriateho vaflovača potom dávkujte cesto na trošku masla. Ešte teplé vafle servírujte s jogurtom a maracujou. Môžete doplniť o obľúbený sirup.
Tip:
Pre milovníkov kávy odporúčame pridať do cesta kvalitné espresso namiesto 50ml mlieka, vafle tak krásne voňajú a sú skvelé len so šľahačkou.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.