Ingrediencie na dokončenie:
Zo všetkých surovín vypracujeme tuhšie cesto. Zabalíme ho do fólie na balenie potravín a necháme cez noc uležať v chladničke.
Formičky prvýkrát vymažeme bravčovou masťou, druhýkrát už to nie je potrebné.
Formičky naplníme cestom – cesto do formičky vtlačíme palcom, formička nesmie byť príliš plná.
Pečieme v rúre rozohriatej približne na 160 °C , asi 5 minút.
Upečené tlapky necháme chvíľu odpočinúť, potom ich vyklepneme z formičky a necháme vychladnúť. Na záver ich obalíme v zmesi krupicového, práškového a vanilkového cukru.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.