Odvážte múku a nasypte ju do misy. Pridajte vajcia, maslo, cukor, nastrúhanú kôru z citróna a citrónovú šťavu. Cesto dôkladne premieste a vypracujte tuhú hmotu. Nechajte ho odpočinúť v chladničke.
Medzitým si pripravte krém. Odmerajte 300 ml mlieka, polovicu nalejte do kastrólika a priveďte do varu. Do zvyšného mlieka primiešajte pudingový prášok a dôkladne rozmiešajte. Len čo začne mlieko vrieť, pridajte rozmiešanú zmes a pripravte puding. Do hotového tuhého pudingu zamiešajte tvaroh a cukor.
Rozohrejte rúru na 170°C. Cesto vyberte z chladničky, vyvaľkajte plát a rozprestrite ho do formy. Navrch nalejte tvarohovú zmes a všetko posypte ovocím.
Pečte asi 20 – 30 minút (podľa rúry).
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.