Jahody a tvarohové cesto v dokonalej harmónii. Vyskúšajte sladký recept na úžasné jahodové gule, príprava je veľmi rýchla a jednoduchá.
Z hrubej múky, tvarohu, vajca a štipky soli vypracujte vláčne cesto. Cesto nechajte chvíľku odpočinúť. Nesmie sa vám ale lepiť na prsty.
Kúsok cesta uštipnite, vytvarujte z neho malú placku, zabaľte do nej jahodu a uváľajte knedličku. Z tohto množstva cesta vytvoríte asi 15 knedličiek.
Nakoniec knedličky vložte do vriacej osolenej vody a varte asi 12 minút.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.