Na 1 plech
V nádobe zmiešajte múku, cukor, kypriaci prášok, kôru z citróna a soľ.
V inej nádobe vyšľahajte maslo s vajcami a mliekom.
Zmiešajte obe časti dohromady a nalejte na plech vyložený papierom na pečenie. Rovnomerne rozotrite pomocou stierky.
Na povrch poukladajte vykôstkované čerešne a vložte do rúry predhriatej na 180 °C.
Pečte dozlatista asi 25 minút.
TIP: Pokiaľ máte väčšie čerešne, môžete ich zľahka obaliť v múke, aby všetky neprepadli úplne na dno bublaniny.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.