Ingrediencie
• 200 g múky Babičkina voľba tortová
• 250 g masla
• 230 g cukru
• 2 lyžice vanilkového cukru
• 300 g kvalitnej horkej čokolády
• 3 lyžice kvalitného kakaa
• 6 vajec
• 250 g čerstvých malín
• 200 g múky Babičkina voľba tortová
• 250 g masla
• 230 g cukru
• 2 lyžice vanilkového cukru
• 300 g kvalitnej horkej čokolády
• 3 lyžice kvalitného kakaa
• 6 vajec
• 250 g čerstvých malín
Do väčšieho hrnca nalejte vodu a zahrejte ju tesne pod bod varu. Na vodu položte menší kastrólik a v ňom rozpustite maslo, rozlámanú čokoládu, oba cukry a kakao.
Zmes odstavte a nechajte trocha vychladnúť. Postupne vmiešajte vajcia a nakoniec prisypte celý obsah tohto balíka múky.
Plech vyložte papierom na pečenie. Cesto nalejte na plech a navrch dajte maliny.
Pečte v rúre predhriatej na 175 °C, pokiaľ nebude povrch pevný, ale vnútro cesta stále vláčne.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.