V kvalite múky sa odráža kvalita pšenice a tiež jej druh.
Pri výrobe múky sa kombinujú rôzne druhy pšenice tak, aby sa docielili charakteristiky požadované na rôzne použitie. Na kvalite obilného zrna sa podpisujú klimatické podmienky, kvalita pôdy či hnojenie.
Pre naše múky starostlivo vyberáme odrody pšenice.
Zoznámte sa s našimi dvoma mlynmi, kde vašu obľúbenú múku Babičkina voľba vyrábame.
Druh múky je charakterizovaný ako mlynský výrobok určitého zloženia, ktorý sa vyrába podľa predpísaného technologického postupu.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.