Čo ovplyvňuje kvalitu múky

V kvalite múky sa odráža kvalita pšenice a tiež jej druh.

Pri výrobe múky sa kombinujú rôzne druhy pšenice tak, aby sa docielili charakteristiky požadované na rôzne použitie. Na kvalite obilného zrna sa podpisujú klimatické podmienky, kvalita pôdy či hnojenie.

Pre naše múky starostlivo vyberáme odrody pšenice.

Zavřít

Newsletter Babičkina voľba

Recepty, tipy a novinky priamo do vašej e-mailovej schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Veľká vianočná súťaž Súťažiť!
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.