Kvalita múky Babičkina voľba je našou prioritou
Blog Suroviny Čtení na 3 min.

Kvalita múky Babičkina voľba je našou prioritou

Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov – poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.

Keď je špaldová múka naozaj špaldová
Blog O našich múkach Čtení na 3 min.

Keď je špaldová múka naozaj špaldová

Aky je rozdiel medzi Hladkou múkou, Pizza múkou a múkou na Kysnuté cesto?
Blog Otázky a odpovede Čtení na 3 min.

Aky je rozdiel medzi Hladkou múkou, Pizza múkou a múkou na Kysnuté cesto?

Prázdninové pečenie s Babičkinou voľbou
Blog Archív správ Čtení na 3 min.

Prázdninové pečenie s Babičkinou voľbou

Brožúra plná prázdninových receptov je tu!

Prečo je Babičkina voľba výnimočná
Blog O našich múkach Čtení na 3 min.

Prečo je Babičkina voľba výnimočná

Bábovka, štrúdľa, perník, vianočka, narodeninová torta, palacinky, bublanina… Aby sa tieto dobroty úspešne objavili na prestretých stoloch, čaká nás to, čo máme tak radi. Poctivé pečenie.

Základné cesto na taliansku pizzu z rúry
Blog Čtení na 3 min.

Základné cesto na taliansku pizzu z rúry

Akú má múka na kysnuté cestá silu? Koľko mám pridať vody a droždia?
Blog Otázky a odpovede Čtení na 3 min.

Akú má múka na kysnuté cestá silu? Koľko mám pridať vody a droždia?

Ako založiť domáci ražný kvások – postup
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

Ako založiť domáci ražný kvások – postup

Chceli ste si pripraviť doma ražný kvas a nevedeli ako na to? Prinášame vám postup!

6 tipov na desiatu
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

6 tipov na desiatu

Škola je späť a my vám prinášame tipy, ako pripraviť pestré desiate na niekoľko spôsobov, nielen pre školákov, ale napríklad na výlet alebo pre vás do práce.

Novinka v ponuke Babičkinej voľby
Blog Archív správ Čtení na 3 min.

Novinka v ponuke Babičkinej voľby

Predstavujeme vám novinku pre všetkých, ktorí pečú s láskou a ktorí na pečenie radi používajú celozrnnú múku.

9 tipov, aby sa torta vždy podarila
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

9 tipov, aby sa torta vždy podarila

Urobiť výbornú domácu tortu chce cvik, ale s našimi základnými tipmi a trikmi prípravu korpusu hravo zvládnete.

5 tipov na pečenie s deťmi
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

5 tipov na pečenie s deťmi

Premýšľate, ako do pečenia či varenia zapojiť deti? Pozrite sa na naše tipy, s ktorými si pečenie vychutnáte všetci.

Veľkonočná škola pečenia
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

Veľkonočná škola pečenia

Veľká noc sa rýchlo blíži a je potrebné sa na ňu poriadne prichystať – doplniť zásoby a vybaviť sa receptami. Preto sme pre vás pripravili „veľkonočnú školu pečenia“, vďaka ktorej vás na veľkonočné sviatky nič nezaskočí.

Vajcia – symbol Veľkej noci a dôležitý pomocník pri pečení
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

Vajcia – symbol Veľkej noci a dôležitý pomocník pri pečení

Vajcia sú popri správne vybranej múke jednou z najdôležitejších ingrediencií pre pečenie.

Droždie – čo by ste mali vedieť, kým začnete piecť
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

Droždie – čo by ste mali vedieť, kým začnete piecť

Ďalšou témou našej veľkonočné školy pečenia je droždie. Čo by ste o ňom mali vedieť, kým začnete piecť?

Typy cukru a ako ich využiť v kuchyni
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

Typy cukru a ako ich využiť v kuchyni

Základom každého cesta je správne vybraná múka. A pokiaľ ide o pečenie, cukor je jednou z najdôležitejších ingrediencií, ktoré používame.

Základný recept na závin
Blog Čtení na 3 min.

Základný recept na závin

Závin patrí medzi tradičné dezerty. Cesto môžete naplniť ako sladkou (strúhanými jablkami, tvarohom, makom orechy), tak i slanou náplňou (šunka, syr).

3 tipy na tie najlepšie palacinky
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

3 tipy na tie najlepšie palacinky

Palacinky sú naša srdcová záležitosť, a to nielen v lete, ale vlastne celoročne. Ich príprava je rýchla a ponúka nepreberné množstvo variácií aj kombinácií.

Ako správne zapliesť vianočku
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

Ako správne zapliesť vianočku

Nemôžete si práve spomenúť, kam ste dali recept s nákresom, alebo sa chcete konečne naučiť pliesť vianočku zo šiestich prameňov? Teraz vám prinášame prehľadný návod, ako na to.

Základný recept na krehké pečivo
Blog Čtení na 3 min.

Základný recept na krehké pečivo

Vybrať tú pravú múku je niekedy oriešok. Preto prinášame prehľad základných druhov ciest a múk, ktoré sa do nich hodia.

Kde sa vyrába naša múka?
Blog Otázky a odpovede Čtení na 3 min.

Kde sa vyrába naša múka?

Zoznámte sa s našimi dvoma mlynmi, kde vašu obľúbenú múku Babičkina voľba vyrábame.

Druhy a typy pšeničných múk
Blog O našich múkach Čtení na 3 min.

Druhy a typy pšeničných múk

Druh múky je charakterizovaný ako mlynský výrobok určitého zloženia, ktorý sa vyrába podľa predpísaného technologického postupu.

Zavřít

Newsletter Babičkina voľba

Recepty, tipy a novinky priamo do vašej e-mailovej schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Veľká vianočná súťaž Súťažiť!
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.