Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov – poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.
Brožúra plná prázdninových receptov je tu!
Bábovka, štrúdľa, perník, vianočka, narodeninová torta, palacinky, bublanina… Aby sa tieto dobroty úspešne objavili na prestretých stoloch, čaká nás to, čo máme tak radi. Poctivé pečenie.
Chceli ste si pripraviť doma ražný kvas a nevedeli ako na to? Prinášame vám postup!
Škola je späť a my vám prinášame tipy, ako pripraviť pestré desiate na niekoľko spôsobov, nielen pre školákov, ale napríklad na výlet alebo pre vás do práce.
Predstavujeme vám novinku pre všetkých, ktorí pečú s láskou a ktorí na pečenie radi používajú celozrnnú múku.
Urobiť výbornú domácu tortu chce cvik, ale s našimi základnými tipmi a trikmi prípravu korpusu hravo zvládnete.
Premýšľate, ako do pečenia či varenia zapojiť deti? Pozrite sa na naše tipy, s ktorými si pečenie vychutnáte všetci.
Veľká noc sa rýchlo blíži a je potrebné sa na ňu poriadne prichystať – doplniť zásoby a vybaviť sa receptami. Preto sme pre vás pripravili „veľkonočnú školu pečenia“, vďaka ktorej vás na veľkonočné sviatky nič nezaskočí.
Vajcia sú popri správne vybranej múke jednou z najdôležitejších ingrediencií pre pečenie.
Ďalšou témou našej veľkonočné školy pečenia je droždie. Čo by ste o ňom mali vedieť, kým začnete piecť?
Základom každého cesta je správne vybraná múka. A pokiaľ ide o pečenie, cukor je jednou z najdôležitejších ingrediencií, ktoré používame.
Závin patrí medzi tradičné dezerty. Cesto môžete naplniť ako sladkou (strúhanými jablkami, tvarohom, makom orechy), tak i slanou náplňou (šunka, syr).
Palacinky sú naša srdcová záležitosť, a to nielen v lete, ale vlastne celoročne. Ich príprava je rýchla a ponúka nepreberné množstvo variácií aj kombinácií.
Nemôžete si práve spomenúť, kam ste dali recept s nákresom, alebo sa chcete konečne naučiť pliesť vianočku zo šiestich prameňov? Teraz vám prinášame prehľadný návod, ako na to.
Vybrať tú pravú múku je niekedy oriešok. Preto prinášame prehľad základných druhov ciest a múk, ktoré sa do nich hodia.
Zoznámte sa s našimi dvoma mlynmi, kde vašu obľúbenú múku Babičkina voľba vyrábame.
Druh múky je charakterizovaný ako mlynský výrobok určitého zloženia, ktorý sa vyrába podľa predpísaného technologického postupu.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.